Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanego steka ze spódnicą (Arracheras). Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.27 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sok z limonki, ostry sos chipotle, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Stek Ze Spódnicą, Grillowany Stek Ze Spódnicą, oraz Grillowany Stek Ze Spódnicą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Każdy stek pokroić na pół w poprzek. Włóż do dużej plastikowej torebki zamykanej. Wymieszaj piwo, sok pomarańczowy, sok z limonki, ostry sos i czosnek, a następnie polej steki. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce co najmniej 5 godzin i do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Sok Z Limonki
Ostry Sos
Czosnek
Stek
Piwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
2
Przygotuj grill gazowy lub węglowy na średnie ciepło (patrz "Ustaw swój Grill: bezpośrednie Grillowanie" poniżej). Trzymaj pod ręką butelkę z rozpylaczem wypełnioną wodą, aby uniknąć zaostrzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Mięso odcedzić i wyrzucić marynatę. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
4
Wymieszać sól z kminkiem i wcierać w mięso. Cebulę lekko spryskać olejem i ustawić, ze stekami, na oczyszczonym i naoliwionym ruszcie do gotowania. Nie osłaniaj. W przypadku średnio rzadkich lub średnich doneness (cut to check), steki z grilla 3 do 4 minut na stronę, jeśli mniej niż 1/2 cala. gruby; dodaj 1 minutę więcej na stronę, jeśli więcej niż 1/2 cala. gruby. Steki włącz przynajmniej raz podczas grillowania(więcej, jeśli sok zacznie się zbierać na powierzchni). Grill cebuli, obracając raz, aż rumiane z obu stron i gotowane przez, 8 do 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Stek
Kminek
Sok
Mięso
Sól
Olej Do Smażenia
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
Po usunięciu steków z grilla, odstawić na 5 minut (tak soki redystrybuować przez mięso)przed krojeniem. Ostrym nożem po przekątnej przeciąć ziarno na cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Ziarna
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
Nóż
6
Podawać mięso i cebulę z tortillami, limonkami i ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Wapienny
Ostry Sos
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Cebula
Mięso
7
Ustaw swój grill: bezpośrednie Grillowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
8
Na węglu drzewnym: zapalić od 75 do 85 brykietów w rozruszniku kominowym (lub na ruszcie paliwowym); otworzyć otwory grillowe. Gdy węgle są pokryte popiołem, rozłóż na równą warstwę (jeśli chcesz, pozostaw mały obszar pusty, aby utworzyć chłodniejszą strefę). Sprawdź ciepło: jeśli możesz trzymać rękę 1 lub 2 w. powyżej poziomu rusztu kuchennego tylko 1 do 2 sekund, to jest wysokie ciepło. W przypadku średnio wysokich temperatur poczekaj, aż będziesz mógł trzymać rękę tylko 2 do 3 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
9
Na gazie: obrócić wszystkie palniki do góry, zamknąć pokrywę i ogrzewać przez 15 minut. Następnie dostosuj do pożądanego ciepła.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Grgich Hills Estate Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 47 dolarów za butelkę.