Grillowany stek z wieszaka z pieczonym sosem Port Demi z szalotki i grillowaną fasolką czosnkową

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego steka z wieszakiem z pieczonym sosem Port Demi z szalotką i grillowaną fasolką szparagową z czosnkiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 627 kalorii, 19g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.81 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier, czosnek, fasolę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grillowany stek z pieczarkami Demi-Glace, Stek z grilla z sosem z zielonego pieprzu, oraz Stek wieszakowy z sosem Zielono-czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko przykryć steki olejem rzepakowym i obficie doprawić solą i pieprzem; przykryć i umieścić w lodówce, aż będą gotowe do grillowania.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Umieść arkusz folii aluminiowej na około 1/3 powierzchni grilla.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek obficie osolonej wody. Gotować fasolkę szparagową we wrzącej wodzie, aż do ogrzania jeszcze Firmy, 5 do 7 protokół.
Przełożyć do dużej miski.
Dodać czosnek i 1/4 szklanki oleju rzepakowego do zielonej fasoli i wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem; odstawić.
Wymieszać wodę, cukier i szalotki razem w rondlu, aż cukier się rozpuści; przykryć patelnię i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Spuścić płyn i powrót szalotki do patelni.
Do rondla dodaj wino porto i demi glace i umieść na średnim ogniu; gotuj, aż płyn zmniejszy się do około połowy swojej pierwotnej objętości. Mieszaj masło do mieszaniny, aż się roztopi.
Zdjąć patelnię z ognia. W razie potrzeby doprawić solą. Trzymaj rondel przykryty, aż steki są przygotowane.
Rozprowadź zieloną fasolkę na części grilla przygotowanej z folii aluminiowej i pozwól zakończyć gotowanie podczas grillowania steków.
Gotować steki, aż zaczną się jędrne, i są czerwono-różowe i soczyste w centrum, o 2 minut na stronie. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 130 stopni F (54 stopni C). Pozwól steki odpocząć 5 minut przed umieszczeniem na poszczególnych płytach. Łyżka sos na steki.
Podawać fasolkę szparagową z boku.