Grillowany stek z wieszaka z pieczonym sosem Port Demi z szalotki i grillowaną fasolką czosnkową

Grillowany stek z wieszaka z pieczonym sosem Port Demi z szalotki i grillowaną fasolką czosnkową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego steka z wieszakiem z pieczonym sosem Port Demi z szalotką i grillowaną fasolką szparagową z czosnkiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 627 kalorii, 19g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.81 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier, czosnek, fasolę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grillowany stek z pieczarkami Demi-Glace, Stek z grilla z sosem z zielonego pieprzu, oraz Stek wieszakowy z sosem Zielono-czosnkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko przykryć steki olejem rzepakowym i obficie doprawić solą i pieprzem; przykryć i umieścić w lodówce, aż będą gotowe do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Umieść arkusz folii aluminiowej na około 1/3 powierzchni grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Doprowadzić do wrzenia duży garnek obficie osolonej wody. Gotować fasolkę szparagową we wrzącej wodzie, aż do ogrzania jeszcze Firmy, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Drenaż.
6
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać czosnek i 1/4 szklanki oleju rzepakowego do zielonej fasoli i wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Wymieszać wodę, cukier i szalotki razem w rondlu, aż cukier się rozpuści; przykryć patelnię i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Spuścić płyn i powrót szalotki do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Do rondla dodaj wino porto i demi glace i umieść na średnim ogniu; gotuj, aż płyn zmniejszy się do około połowy swojej pierwotnej objętości. Mieszaj masło do mieszaniny, aż się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Demi GlaceDemi Glace
PortPort
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
11
Zdjąć patelnię z ognia. W razie potrzeby doprawić solą. Trzymaj rondel przykryty, aż steki są przygotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Rozprowadź zieloną fasolkę na części grilla przygotowanej z folii aluminiowej i pozwól zakończyć gotowanie podczas grillowania steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
13
Gotować steki, aż zaczną się jędrne, i są czerwono-różowe i soczyste w centrum, o 2 minut na stronie. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 130 stopni F (54 stopni C). Pozwól steki odpocząć 5 minut przed umieszczeniem na poszczególnych płytach. Łyżka sos na steki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
14
Podawać fasolkę szparagową z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn