Grillowany stek z kukurydzą Salsan to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz jalapeño, sok z limonki, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stek na sucho z grillowaną salsą kukurydzianą, Stek Flank Z Tostowo-Kukurydzianą Salsą, oraz Stek z polędwicy chili z pieczoną salsą kukurydzianą.
Instrukcje
1
Połącz kukurydzę, fasolę, paprykę, jalapeo, 1 ząbek czosnku, sok z limonki, kolendrę i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Suszony Makaron Rigatoni
1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.