Grillowany stek z grilla

Przepis Grillowany stek BBQ może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 25 minut. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka pomarańczowej marmolady, stek z polędwicy wołowej, odrobina mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Włoski Grillowany kurczak z grilla, Grillowany New York Strip Steak z sosem do steków z piwa i melasy, oraz Grillowany stek z polędwicy z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Wymieszać sos barbecue, marmoladę i cynamon do wymieszania.
Grillowany stek 8 do 10 min. z każdej strony lub do średniej doneness (160F), szczotkowanie mieszanką sos barbecue po obróceniu stek.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.