Grillowany stek z flanki i masło Kolendrowe

Grillowany stek z flanki i masło Kolendrowe
Grillowany stek i masło Kolendrowe to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 387 kalorii, 38g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, masło, stek z flanki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Imbirowo-limonkowe marynowane krewetki z grillowanym stekiem i masłem kolendrowym, Grillowany stek z miętowo-Kolendrową Mojo i grillowaną marchewką i pasternakiem, oraz Sałatka z grillowanego steka z kremowym sosem kolendrowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 4 pierwsze składniki. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
2
Połącz 2 łyżki soku z limonki i kolejne 4 składniki w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Dodaj stek, i pieczęć, obracając się płaszcz. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
4
Wyjąć stek z marynaty i wyrzucić marynatę. Grill na dużym ogniu (od 400 do 50
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
7 minut z każdej strony (dla średnio rzadkich) lub do pożądanego stopnia doneness.
6
Odstawić na 5 minut przed krojeniem. Top schłodzonym masłem kolendrowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
MasłoMasło

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn