Grillowany Stek Sałatka Cezar
Grillowany stek Sałatka Cezar może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 167 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanina a. 1. oryginalny sos, rozdarta sałata rzymska, parmezan polly-o i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Stek Sałatka Cezar, Grillowany Stek Sałatka Cezar, oraz Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sos i sos do steków aż do wymieszania; wlać 1/2 szklanki mieszaniny opatrunku na stek w płytkim naczyniu szklanym. Przechowywać w lodówce 30 min. marynować, obracając po 15 min. Zachowaj pozostałą mieszaninę opatrunkową do późniejszego użycia.
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Wyjąć stek z marynaty; wyrzucić marynatę.
Stek z grilla 6 min. z każdej strony lub do średniej doneness (160F). Tymczasem ciepło zarezerwowane mieszaniny opatrunku tylko do ogrzania. Przykryj duży półmisek sałatą; top z pomidorami i ogórkami.
Stek pokroić w cienkie plastry; ułożyć na sałatkę.
Tuż przed podaniem skropić ciepłą mieszanką dressingu, posypać serem.