Grillowany Squash z sosem pikantnym

Grillowany Squash z sosem pikantnym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grillowaną Squash z sosem pikantnym spróbować. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 34 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 13 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać przyprawione bułki tartej, jogurt, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantny Sos Żurawinowy, Sos Krewetkowy Pikantny, oraz Pikantny Cytrusowy Sos Pomidorowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść squasha w misce; skropić oliwą z oliwek. Wymieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Miejsce bułkę tartą w osobnej misce; pogłębiania squash w bułce tartej, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Gotować squash na rozgrzanym grillu, aż zbrązowieje, 2 do 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
W misce wymieszać majonez, jogurt, sos taco, pastę chile i paprykę. Top każdy ugotowany plasterek squasha z odrobiną mieszanki majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
SOS TacoSOS Taco
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn