Grillowany Squash z sosem pikantnym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grillowaną Squash z sosem pikantnym spróbować. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 34 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 13 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać przyprawione bułki tartej, jogurt, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantny Sos Żurawinowy, Sos Krewetkowy Pikantny, oraz Pikantny Cytrusowy Sos Pomidorowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Umieść squasha w misce; skropić oliwą z oliwek. Wymieszać do pokrycia.
Miejsce bułkę tartą w osobnej misce; pogłębiania squash w bułce tartej, aż dobrze pokryte.
Gotować squash na rozgrzanym grillu, aż zbrązowieje, 2 do 3 minut na stronę.
W misce wymieszać majonez, jogurt, sos taco, pastę chile i paprykę. Top każdy ugotowany plasterek squasha z odrobiną mieszanki majonezu.