Grillowany Schab wieprzowy z chutneyem Rodzynkowo-musztardowym

Grillowany Schab wieprzowy z chutneyem Rodzynkowo-musztardowym
Grillowany Schab z chutneyem Rodzynkowo-musztardowym jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 12. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz złote rodzynki, mielone ziele angielskie, schab i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe natarte przyprawami z sosem Barbecue musztardowym, Polędwica wieprzowa z grilla, oraz Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika.

Instrukcje

1
Aby przygotować chutney, rozgrzej olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę, 2 łyżeczki świeżego imbiru i czosnek; smażyć 4 protokół. Wymieszać sok i 6 kolejnych składników (przez 1/2 łyżeczki kminku); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do momentu prawie wchłonięcia cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Imbirświeży Imbir
CzosnekCzosnek
KminekKminek
SokSok
CebulaCebula
3
Wyjąć z ognia; odstawić 10 minut. Wymieszać z galaretką, musztardą i 1/4 łyżeczki soli. Łyżkę do miski; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
GalaretkaGalaretka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Aby przygotować wieprzowinę, połącz cukier i następne 8 składników (przez czerwoną paprykę); przetrzyj wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CukierCukier
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
6
Umieść wieprzowinę na stojaku pokrytym sprayem do gotowania; umieść stojak na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 20 minut lub aż termometr do mięsa zarejestruje 160 (lekko różowy).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Odstawić na 20 minut.
9
Pokroić w cienkie plasterki.
10
Podawać z chutney.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory

Składniki

791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegalaretka jabłkowagalaretka jabłkowa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBall® lub Kerr® Pint z wieczkami i opaskamiBall® lub Kerr® Pint z wieczkami i opaskami2kilogramyschab bez kości, przyciętyschab bez kości, przycięty1warzywo (np. szpinak)Biała cebula, pokrojona w kostkęBiała cebula, pokrojona w kostkę1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoBiała cebula, pokrojona w kostkęBiała cebula, pokrojona w kostkę1porcja startego parmezanuMusztarda DijonMusztarda Dijon2warzywo (np. szpinak)starty obrany świeży imbirstarty obrany świeży imbir2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1warzywo (np. szpinak)półksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżki lekko uprażonych orzeszków piniowych4 łyżki lekko uprażonych orzeszków piniowych1warzywo (np. szpinak)ziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1warzywo (np. szpinak)kminek mielonykminek mielony2warzywo (np. szpinak)kminek mielonykminek mielony1warzywo (np. szpinak)imbir mielonyimbir mielony0warzywo (np. szpinak)pieprz czerwony mielonypieprz czerwony mielony1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula2warzywo (np. szpinak)uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1 laska cynamonu (1-1/2 cala)0warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala2warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1porcja startego parmezanu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu2warzywo (np. szpinak)1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu2Spód: okruszki z herbatników grahamocet winny białyocet winny biały
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia30
Magazyn