Grillowany Radicchio i jarmuż, kiszona kapusta
Grillowany Radicchio i jarmuż, kiszona kapusta to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Ten przepis służy 8. Mieszanka gałązek tymianku, koszerna sól i pieprz, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Radicchio z kapustą kiszoną i kapustą, Jarmuż balsamiczny i Radicchio Sauté, oraz Radicchio, jarmuż i sałatka grecka z Persimmon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać szalotka i gotować do miękkości, o 2 protokół.
Dodaj ocet, jagody jałowca, kminek, nasiona gorczycy, tymianek, cukier, 1 łyżeczkę soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż cukier i sól rozpuszczą się, 1 do 2 minut.
Odstawić na 15 minut, a następnie przecedzić do małej miski, odrzucając ciała stałe. Powoli ubij w pozostałej 1/2 szklanki oleju, aż do zemulgowania.
Rozgrzej swój grill do Wysokiej, aby bezpośrednio grillować.
Pokrojone boki radicchio posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować, przyciąć bok w dół, aż do złotego koloru i lekko zwęglone, 2 do 3 minut.
Umyj blaty olejem, Odwróć radicchio i kontynuuj grillowanie, aż tylko podgrzeje, 2 do 3 minut dłużej.
Zdjąć z grilla. Cienko pokroić radicchio i umieścić go w misce.
Zdjąć kapustę z wody i delikatnie potrząsnąć, aby trochę wody. Doprawić solą i pieprzem i ułożyć na grillu. Gotować, aż lekko zwiędnie i zwęglone ze wszystkich stron, o 30 sekund na stronę.
Zdjąć z grilla. Cienko pokroić i dodać do radicchio.
Dodać opatrunek do radicchio i jarmużu i wrzucić do herbu.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut, aby smaki się stopiły.
Wydrukowano za zgodą Bobby Flay ' s Barbecue
Uzależnienie Bobby Flay z Stephanie Banyas i Sally Jackson, © 2013 Clarkson Potter
Bobby Flay, autor bestsellerów New York Times, jest szefem kuchni-właściciel sześciu znakomitych restauracji, w tym Mesa Grill, Bar Americain i Bobby Flay stek i liczne pałace Bobby Burger. On jest gospodarzem wielu popularnych programów kulinarnych na Food Network, z Emmy-winning Bobby Flay ' s Grill
Uzależnienie, Grilluj! z Bobbym Flayem, A Boy Meets Grill, do serii Iron Chef America, Throwdown! z Bobbym Flayem i gwiazdą Food Network.