Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego pstrąga z estragonem. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 390 kalorii, 36g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,44 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, pstrąg potokowy, estragon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowany cały pstrąg z sałatką z fasoli cytrynowo-estragonowej, Pstrąg Estragonowy Smażony Na Patelni, oraz Pstrąg Tęczowy Z Winem I Estragonem.
Instrukcje
1
Używając tylnej części łyżki, rozgnieść czosnek i sól do pasty w płytkim naczyniu szklanym lub ceramicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Sól
2
Ubić olej, sok z cytryny, posiekane gałązki estragonu i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Estragon
Pieprz
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Dodaj rybę do marynaty i obróć, aby całkowicie pokryć. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Ryby
4
Przygotować węgle do grillowania, aż pokryte białym popiołem, lub rozgrzać brojlery. Olej grill lub brojler rack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
Kasztany Wodne, Julienne
5
Wyjmij rybę z marynaty, zachowując marynatę i wykonaj kilka poprzecznych nacięć w skórze, aby zapobiec jej pęknięciu podczas grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Ryby
6
Grill lub smażyć ryby 2 do 3 cali od ciepła, fastrygowanie lekko z zastrzeżonej marynaty. Po 5 minutach, włączyć ryby i grill, aż nieprzezroczyste przez cały, 5 do 6 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Podawać przyozdobione nasionami granatu i gałązkami estragonu.