Grillowany Porterhouse wieprzowy z brzoskwinią Agrodolce

Grillowany Porterhouse wieprzowy z brzoskwinią Agrodolce to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1848 kalorii, 246g białka, oraz 83g tłuszczu każdy. Na $13.29 za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, agrodolce brzoskwiniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sycylijski Grillowany Schab z grillowanymi brzoskwiniami Agrodolce, Grillowany olbrzymi Porterhouse (lub T-bone) z grillowanymi egzotycznymi grzybami, oraz Polędwica Wieprzowa Agrodolce.
Instrukcje
Odstawić wieprzowinę w temperaturze pokojowej 30 minut. Lekka jedna strona grilla, ogrzewanie do 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła; pozostaw drugą stronę nieoświetloną.
Wieprzowinę posmarować oliwą z oliwek, posypać solą i pieprzem.
Grillować wieprzowinę nad oświetloną stroną grilla, przykrytą pokrywą grilla, 4 minuty z każdej strony; przełożyć wieprzowinę na nieoświetloną stronę i grillować, przykrytą pokrywą grilla, 10 minut z każdej strony lub aż termometr do mięsa zarejestruje 15
Odstawić 5 minut. Ułóż wieprzowinę na półmisku i polej Agrodolce brzoskwiniowej.