Grillowany Lucjan cytrynowo-bazyliowy z pieczoną papryką

Grillowany Lucjan cytrynowo-bazyliowy z pieczoną papryką to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka wody, pieprzu, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatcie z pieczoną czerwoną papryką, majonezem czosnkowym, świeżą bazylią i rukolą, Wilgotny pieczony cały czerwony Lucjan z pomidorami, bazylią i Oregano, oraz Lucjan z pieczonymi pomidorami winogronowymi, czosnkiem i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 12 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 15 minut. Obrać i pokroić w paski o szerokości 1/2 cala.
W średniej misce połącz bazylią i 6 kolejnych składników (bazylia przez czarny pieprz); dobrze wymieszaj trzepaczką.
Dodać paski papryki; wrzucić dobrze.
Paprykę odsączyć, zastrzegając marynatę.
Posmaruj obie strony filetów marynatą reserved.
Umieść rybę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania. Grilluj 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem, często fastrygując pozostałą mieszaniną bazylii.
Mieszaninę pieprzu podzielić równomiernie pomiędzy 4 talerze. Każdą porcję ułożyć filetem.
W razie potrzeby udekoruj świeżym szczypiorkiem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris