Grillowany Kurczak W Stylu Marokańskim

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać grillowanego kurczaka marokańskim stylu spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 489 kalorii, 43g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, mielony kminek, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak po marokańsku w słoiku, Marokańskie Ciasto Z Kurczakiem, oraz Marokańskie Ciasto Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 8 składników ubić w dużym szklanym naczyniu do pieczenia.
Dodać wszystkie kurczaka; włączyć do płaszcza. Przykryć folią; schłodzić od 4 do 6 godzin.
Przygotować grill (średnie ciepło).
Umieść kurczaka w marynacie na grillu. Grilluj kurczaka, aż tylko gotowane przez, Od czasu do czasu szczotkowanie z pozostałą marynatą, o 10 minut na stronę dla piersi i o 12 minut na stronę dla kawałków nogi i uda.
Przełożyć kurczaka na talerz.
Posypać natką pietruszki.