Grillowany Kurczak Naan Pizza
Grillowany kurczak Naan Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 32G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.08 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś rukolę, grillowany pikantny kurczak z kolendry, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pizza Caprese Naan Z Grilla, Tandoori Chicken Naan Pizza, oraz BBQ Chicken Naan Pizza z sosem BBQ Malbec dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cienko pokroić 6 grillowanych pikantnych udek z kurczaka z kolendrą.
Pieczywo naan umieścić na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia; rozprowadzić po 1 łyżce. zastrzeżona mieszanka kolendry.
Warstwa każdy z 1/2 szklanki pokrojonego kurczaka, 4 zastrzeżone połówki pomidorów śliwkowych i plastry świeżego sera mozzarella.
Piec 7 do 8 minut lub aż ser topi. Wierzch z rukolą.
Podawać z pozostałą mieszanką kolendry.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Naan świetnie współpracuje z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Niezwykle pachnące powiewem soczystej śliwki mirabelle. Tak uwodzicielski i otwarcie wyrazisty z przyjemnym filigranowym dotykiem. Kompaktowy, ale żywy i wytrzymały. Delikatne nuty owoców pestkowych. Warstwy subtelnych odcieni i ładne pikantne wykończenie.