Grillowany Kurczak Herbed
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego kurczaka Herbed. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 869 kalorii, 74g białka, oraz 61 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.0 za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, wodę, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herbed Grillowane Skrzydełka Z Kurczaka, Włoski Herbed Grillowany Kurczak, oraz Grillowany kurczak z Herbowanym farszem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić podroby i szyje z kurcząt. Kurczaki opłukać zimną wodą; osuszyć. Przyciąć nadmiar tłuszczu.
Umieść każdego kurczaka, od strony piersi w dół, na powierzchni cięcia.
Każdy kurczak przeciąć na pół wzdłuż kręgosłupa, przecinając, ale nie przez drugą stronę. Obróć kurczaki. Zaczynając od jamy szyi, rozluźnij skórę od piersi i podudzia, wkładając palce, delikatnie naciskając między skórę a mięso.
Natkę pietruszki połączyć z 7 kolejnymi składnikami (Pietruszka przez pieprz). Natrzeć natkę pietruszki na piersi i udo każdego kurczaka. Delikatnie przycisnąć skórę, aby zabezpieczyć.
Wytnij 1-calową szczelinę w skórze na dole każdej połowy piersi; włóż końcówkę pałeczki do szczeliny.
Aby przygotować grill do pośredniego grillowania, umieść jednorazową patelnię z folii aluminiowej w grillu; wlej wodę do patelni. Ułóż węgiel wokół patelni; podgrzej do medium. Wieszak na grill z natryskiem do gotowania; umieść stojak na grillu.
Umieść kurczaki, piersi bokami w dół, na stojaku grillowym nad patelnią foliową. Przykryć i grillować 1 godzinę i 15 minut lub aż termometr zarejestruje 180, obracając kurczaka w połowie czasu gotowania.
Wyjąć kurczaka z grilla; umieścić na czystej powierzchni cięcia. Przykryć folią; odstawić na 5 minut. Wyrzucić skórę przed podaniem.
W razie potrzeby udekoruj klinami cytryny i gałązkami oregano.