Grillowany Kurczak Fajitas

Grillowany Kurczak Fajitas
Grillowany kurczak Fajitas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Na 1,92 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, tortille z mąki, salsę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Kurczak Fajitas, Grillowany Półmisek Fajitas Z Kurczakiem, oraz Grillowany kurczak Fajitas w folii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj sok z limonki, olej i proszek chili w płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu lub wytrzymałej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
Dodać kurczaka i cebulę; obrócić do marynaty. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
CebulaCebula
3
Stojak do grilla szczotkowego z olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Z marynaty wyjąć kurczaka i cebulę; zapas marynaty. Przykryj i grilluj kurczaka i cebulę 4 do 6 cali od średniego ciepła 8 do 10 minut, często szczotkując marynatą i obracając raz, aż kurczak nie będzie już różowy w środku. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Podziel kurczaka i cebulę między tortille, umieszczając w centrum. Fold jeden koniec tortilla się o 1 cal nad mieszaniną kurczaka; fold prawej i lewej strony na złożonym końcu, nakładające się. Złóż pozostały koniec w dół. Top z salsą i guacamole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Cały KurczakCały Kurczak
CebulaCebula
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn