Grillowany koper włoski z sosem z czarnych oliwek

Grillowany koper włoski z sosem z czarnych oliwek może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 73 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz ząbek czosnku, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekanka z kopru włoskiego i czarnej oliwy, Sałatka z kopru włoskiego i marchwi z dressingiem oliwkowym, oraz Sałata Mieszana, Koper Włoski I Sałatka Pomarańczowa Z Winegretem Z Czarnych Oliwek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię do grilla lub patelni. Koper włożyć w 1 łyżkę oleju, dobrze powlekając. Gotować przez 5 minut z każdej strony, aż złoty kolor i zwęglone.
Aby zrobić dressing, umieść oliwki, czosnek, sok z cytryny i pozostałą oliwę w misce.
Dodać posiekane zioła i połączyć.
Na talerzu ułożyć koper włoski i polać sosem. Jeść ciepło lub w temperaturze pokojowej.