Grillowany koper włoski i Radicchio
Grillowany koper włoski i Radicchio może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 191 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sól, Cebulki kopru włoskiego, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest świetne. Podobne przepisy to Sałatka z Radicchio i kopru włoskiego (Insalata di radicchio e finocchio), Sałatka z kopru włoskiego, Radicchio i Endive, oraz Sałatka z Radicchio, rzodkiewki i kopru włoskiego.
Instrukcje
Cebulki kopru włoskiego pokroić wzdłuż na plastry o grubości 1/2 cala, zachowując nienaruszony rdzeń (koniec korzenia).
Pokrój radicchio na ósemki, zachowując rdzeń (koniec korzenia) nienaruszony.
Koper włoski i cebulę ułożyć w jednej warstwie na szalce z galaretką wyłożonej folią aluminiową.
Wymieszać sok pomarańczowy, kolejne 3 składniki i 1/2 łyżeczki. sól. Stopniowo ubij w oleju. Rezerwa 1/2 szklanki vinaigrette do późniejszego wykorzystania.
Skropić Pozostałe vinaigrette na koper włoski i radicchio, i posypać pozostałą 1/4 łyżeczki. sól.
Płaszcz zimny ruszt do gotowania sprayem do gotowania i umieścić na grillu. Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko).
Umieścić koper włoski na ruszcie do gotowania i grillować, przykryte pokrywą grilla, 5 do 7 minut z każdej strony; zdjąć koper włoski.
Dodaj radicchio i grill, przykryty pokrywą grilla, 1 do 2 minut. Wrzucić koper włoski i radicchio z reserved 1/2 Puchar vinaigrette.