Grillowany koper włoski i Radicchio

Grillowany koper włoski i Radicchio
Grillowany koper włoski i Radicchio może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 191 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sól, Cebulki kopru włoskiego, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest świetne. Podobne przepisy to Sałatka z Radicchio i kopru włoskiego (Insalata di radicchio e finocchio), Sałatka z kopru włoskiego, Radicchio i Endive, oraz Sałatka z Radicchio, rzodkiewki i kopru włoskiego.

Instrukcje

1
Cebulki kopru włoskiego pokroić wzdłuż na plastry o grubości 1/2 cala, zachowując nienaruszony rdzeń (koniec korzenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
2
Pokrój radicchio na ósemki, zachowując rdzeń (koniec korzenia) nienaruszony.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
3
Koper włoski i cebulę ułożyć w jednej warstwie na szalce z galaretką wyłożonej folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
Koper WłoskiKoper Włoski
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać sok pomarańczowy, kolejne 3 składniki i 1/2 łyżeczki. sól. Stopniowo ubij w oleju. Rezerwa 1/2 szklanki vinaigrette do późniejszego wykorzystania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
VinaigretteVinaigrette
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Skropić Pozostałe vinaigrette na koper włoski i radicchio, i posypać pozostałą 1/4 łyżeczki. sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
RadicchioRadicchio
Koper WłoskiKoper Włoski
SólSól
6
Odstawić 5 minut.
7
Płaszcz zimny ruszt do gotowania sprayem do gotowania i umieścić na grillu. Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Umieścić koper włoski na ruszcie do gotowania i grillować, przykryte pokrywą grilla, 5 do 7 minut z każdej strony; zdjąć koper włoski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Dodaj radicchio i grill, przykryty pokrywą grilla, 1 do 2 minut. Wrzucić koper włoski i radicchio z reserved 1/2 Puchar vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
RadicchioRadicchio
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia48
Magazyn