Grillowany koktajl z homara i awokado
Grillowany Homar i koktajl z awokado wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten napój ma 235 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.67 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, liście estragonu, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest dobre. Grillowane ogony homara z sałatką z nektarynki i awokado, Masło gotowane homary i grillowane awokado filiżanki, oraz Grillowana kanapka z homarem ze zwęgloną kukurydzą i salsą z awokado są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać grill do średniej.
Umieścić homary na grillu, pokroić w dół i gotować, aż lekko zwęglone i po prostu gotowane przez.
Mięso wyjąć i grubo posiekać.
W średniej misce wymieszać sok z limonki, miód, chrzan, Worcestershire, ostry sos, estragon i oliwę z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodaj grillowane mięso homara, awokado i rukolę.
Podawać w kieliszkach do martini i udekorować klinem limonki.