Grillowany Halibut z ziemniakami z solą i octem to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 40 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 58 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 56 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka ziemniaków russet, ocet jabłkowy, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Grillowane ziemniaki z solą i octem, Ocet Sól Ziemniaki Dla Niemowląt, oraz Ziemniaki pieczone w soli i occie.
Instrukcje
1
Grill do średniej wysokości. Ziemniaki podzielić na 2 duże kawałki folii i, dzieląc równomiernie, wymieszać z octem, 1 łyżką oleju i łyżeczką soli i pieprzu. Złóż folię na ziemniaki i uszczelnij krawędzie, tworząc 2 opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Smażone Krewetki
2
Miejsce na grillu i gotować, obracając raz, aż ziemniaki będą miękkie, 20 do 25 protokół.Tymczasem halibuta i cebulę natrzeć pozostałą łyżką oleju i doprawić łyżeczką soli i pieprzu. Po ugotowaniu ziemniaków przez 15 minut, grill na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Halibut
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Dodaj halibuta i cebulę i gotuj, aż halibut będzie nieprzezroczysty przez cały czas, 3 do 5 minut na stronę, a cebula będzie miękka, 4 do 5 minut na side.In małą miskę, wrzucić rukolę z sokiem z cytryny. Halibuta polać rukolą i podawać z ziemniakami, cebulą i cytryną.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.