Grillowany Halibut z salsą ananasowo-limonkową

Grillowany Halibut z salsą ananasowo-limonkową
Grillowany Halibut z salsą ananasowo-limonkową może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 234 kalorie, 22g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, steki z halibuta, pieprz jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ananasowe ciekawostki, możesz śledzić to danie główne z Owocowe Kubki Jogurtowe Salsa jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowany Halibut Z Salsą Chipotle Ananasową, Kurczak Tequila LIme z grillowaną salsą ananasową, oraz Grillowane Tacos z sardynką z salsą Achiote, limonką i ananasem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 8 składników w misce; dobrze wymieszać. Odstaw salsę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz olej i czosnek; umyj rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Rybę posypać 1/4 łyżeczki soli; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Przygotować grill lub brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Umieść rybę na stojaku do grillowania lub patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania i gotuj 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Łyżka salsy nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Podawać z wapna klinów, i udekorować gałązkami kolendry, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn