Grillowany Halibut z salsą ananasowo-limonkową

Grillowany Halibut z salsą ananasowo-limonkową może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 234 kalorie, 22g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, steki z halibuta, pieprz jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ananasowe ciekawostki, możesz śledzić to danie główne z Owocowe Kubki Jogurtowe Salsa jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowany Halibut Z Salsą Chipotle Ananasową, Kurczak Tequila LIme z grillowaną salsą ananasową, oraz Grillowane Tacos z sardynką z salsą Achiote, limonką i ananasem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników w misce; dobrze wymieszać. Odstaw salsę na bok.
Połącz olej i czosnek; umyj rybę.
Rybę posypać 1/4 łyżeczki soli; odstawić.
Przygotować grill lub brojlerów.
Umieść rybę na stojaku do grillowania lub patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania i gotuj 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Podawać z wapna klinów, i udekorować gałązkami kolendry, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.