Grillowany Grouper Z Smakiem Morelowo-Imbirowym
Grillowany Grouper z smakiem morelowo-imbirowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 236 kalorii, 35g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, pastę chile, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Pan-Seared Grouper with Sweet Ginger Relish, Grouper filety z cytrusowo-Koprowym smakiem, oraz Smażony Czarny Grouper z brzoskwiniowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 9 składników w małej misce i wymieszaj mieszaninę moreli do dobrze wymieszanej.
Niech morelowo-imbirowy smak stać na 1 godzinę.
Pocierać Chile wklej po obu stronach filety grouper, i przygotować grill.
Umieścić filety z groupera na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grillować przez 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Filety grouper podawać z morelowo-imbirowym smakiem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.