Grillowany Filet Mignon z sosem śmietanowym Gorgonzola

Grillowany Filet Mignon z sosem śmietanowym Gorgonzola
Grillowany Filet Mignon z sosem śmietanowym Gorgonzola może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 1814 kalorii, 61g białka, oraz 171 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 9,21 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka boczku, cebula w proszku, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Grillowany Filet Mignon z sosem śmietanowym Gorgonzola, Filet Mignon z sosem Gorgonzola, oraz Grillowany Filet Mignon z sosem czekoladowo-kawowym BBQ.

Instrukcje

1
Do rondla wlać śmietanę i zagotować na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż krem zmniejszy się o połowę, mieszając od czasu do czasu, około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i ubić ser Gorgonzola i parmezan, sól, pieprz, i gałka muszkatołowa, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
ParmezanParmezan
SerSer
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Polędwicę wołową doprawić pieprzem cytrynowym, czosnkiem w proszku, cebulą w proszku, solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
PieprzPieprz
SólSól
4
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odcedzić boczek na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Gotować steki, aż zaczną się jędrne, i są czerwono-różowe i soczyste w środku, 3 do 5 minut na stronę. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 130 stopni F (54 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
8
Wyjmij steki z grilla i namiotu folią, aby odpocząć przez 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Podawać każdy stek z sosem Gorgonzola i top z pokruszonym boczkiem i posiekaną zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Zielona CebulaZielona Cebula
GorgonzolaGorgonzola
SOSSOS
StekStek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn