Grillowany Filet Mignon z sosem czekoladowo-kawowym BBQ
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj grillowanego filetu Mignon z czekoladowym sosem BBQ. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.35 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 781 kalorii, 33g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Mieszanka ząbków czosnku, sól i pieprz, chili w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filet Mignon ze słodkim sosem Bourbon-Kawa, Grillowany Filet Mignon z sosem śmietanowym Gorgonzola, oraz Grillowany Filet Mignon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Doprowadzić steki do temperatury pokojowej, około 20 minut. Steki natrzeć oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
4
W rondlu średniej wielkości roztopić masło i olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodaj cebulę i czosnek i saute, mieszając często, aż zmięknie, ale nie rumiane, uważając, aby nie spalić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać chili w proszku, kminek, kolendra, cynamon, kakao i papryka i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
¼ łyżeczki Oregano
7
Dodać sos pomidorowy i brązowy cukier i gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści, o 2 protokół. Wymieszać z kawą, ocet, sos Worcestershire, melasa i musztarda. Dusić na średnim ogniu, aż ciecz zostanie zmniejszona i sos zgęstnieje, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Dietetyczna Soda Kremowa
3/4 łyżeczki Melasy
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
8
Możesz przenieść do blendera i przetworzyć, aż będzie gładka lub pozostawić ją naturalną. Będzie przechowywać, szczelnie przykryty,w lodówce DO1 miesiąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Grilluj steki na średnim ogniu, aż do pożądanej doneness. Ułóż na talerzach i podawaj z sosem bbq na górze lub na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu