Grillowany Cheddar-Kanapki Z Filetem Z Kurczaka
Grillowany Cheddar-kanapki z filetem z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, ostry ser cheddar, przyprawiona sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapki Z Filetem Z Kurczaka Z Grilla, Kanapki z grillowaną szynką, brzoskwinią i cheddarem, oraz Grillowane kanapki Prosciutto-Cheddar z konfiturą cebulową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. Między kawałkami folii lub papieru woskowanego umieść każdą pierś kurczaka gładką stroną w dół; delikatnie Funt płaską stroną młotka do mięsa lub wałka do ciasta, aż do grubości około 1/4 cala.
Posypać 1/4 łyżeczki doprawionej soli i pieprzem.
W średniej misce, wrzucić cebulę i grzyby z pozostałą 1/4 łyżeczki soli przyprawionej i oleju, aż warzywa są powlekane.
Warzywa umieścić w koszu grillowym (grill wok).
Umieść kurczaka i kosz z grilla na grillu na średnim ogniu. Przykryj grill; gotuj 10 do 15 minut, od czasu do czasu obracając i szczotkując kurczaka z 2 łyżkami sosu musztardowo-majonezowego i potrząsając kosz grillowy, aby wymieszać warzywa, aż kurczak nie będzie już różowy w środku, a warzywa będą miękkie.
Dodaj kromki chleba do grillowania przez ostatnie 4 minuty gotowania, obracając raz, aż będą chrupiące.
Każdą gotowaną pierś kurczaka ułożyć w plasterku z warzywami i serem. Przykryć grillem; gotować aż ser się rozpuści.
Jedną stronę kromek chleba posmarować pozostałym sosem musztardowo-majonezowym. Każdą kromkę chleba przełożyć pierś z kurczaka.