Grillowany cały czerwony Lucjan z ostrym sosem cytrusowo-imbirowym
Grillowany cały czerwony Snapper Z cytrusowo-imbirowym sosem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 529 kalorii, 94g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 7,71 zł / porcja. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz Lucjan, oliwę z oliwek, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane steki z tuńczyka w sosie cytrusowo-imbirowym, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Grillowany Lucjan z sosem kaparowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill do średniego ciepła.
Aby przygotować sos, połączyć pierwsze 10 składników; odstawić.
Aby przygotować rybę, należy wykonać 3 ukośne nacięcia po obu stronach każdej ryby.
Szczotka Na Zewnątrz ryby równomiernie z oliwą z oliwek.
Posypać koszerną solą i czarnym pieprzem. Dodać plastry cytryny i czosnku do kawałków.
Wszystkie pozostałe plasterki cytryny umieścić w każdej jamie ryby. Płaszcz Na Zewnątrz ryby sprayem do gotowania.
Umieść rybę na stojaku do grillowania; grilluj 40 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu za pomocą widelca. (Ryby nie trzeba obracać.)
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.