Grillowany Cały Czerwony Lucjan
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Grillowany cały czerwony Snapper spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $23.49 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 1592 kalorii, 303g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz szalotki, kapary, olej canolan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Grillowane Czerwone Tacos Snapper, oraz Pappadeaux Grillowany Snapper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wybierz swoją ulubioną kombinację smakową (azjatycką, śródziemnomorską lub karaibską, po lewej).
Wybierz jedną z kombinacji smakowych i posiekaj wszystkie składniki z wyjątkiem oleju wraz z dużą szczyptą soli.
Przenieść pastę do małej miseczki i wymieszać z olejem. Wykonaj 5 równoległych 3-calowych cięć z każdej strony Lucjana, krojąc prawie do kości. Lekko przyprawić rybę solą i wypełnić plastry pastą. Przetrzyj rybę olejem rzepakowym.
Zapal grill i olej kosz na grilla, który jest wystarczająco duży, aby pomieścić rybę. Umieścić rybę w koszu i grillować na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż miąższ po prostu płatki widelcem, około 20 minut. Ostrożnie wyjmij rybę z kosza i przenieś na talerz. Używając 2 widelców, unieś filety z kości i podawaj.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.