Grillowany bakłażan z fetą, miętą i Chilli
Grillowany bakłażan z fetą, miętą i Chilli to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 208 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, chili, fetę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana Jagnięcina Z Bakłażanem, Miętą I Fetą, Grillowana Sałatka z bakłażanem i cukinią z fetą, ciecierzycą i miętą, oraz Bakłażany Z Fetą, Miętą I Chilli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill, patelnię z płytą kuchenną lub brojlery na dużym ogniu.
Posmaruj obie strony plasterków bakłażana olejem i gotuj je przez około 2 minuty z każdej strony, aż staną się złote i miękkie.
Pokruszyć fetę w misce i wymieszać z chilli, miętą i sokiem z cytryny i zmielić w trochę czarnego pieprzu. Nie potrzebujesz soli, ponieważ feta jest wystarczająco słona. Ułóż trzeci koniec każdego ciepłego kawałka bakłażana z czubatą łyżeczką mieszanki fety i zwiń każdy kawałek, aby utworzyć miękki, nadziewany pakiet.
Miejsce szew-side dół na talerzu, i posypać trochę więcej mięty.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;