Grillowany Artisan Cheddar & Fig Jam Sandwich

Grillowany Artisan Cheddar & Fig Jam Sandwich
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać grilla Artisan Cheddar & fig jam Sandwich spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 610 kalorii, 25g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz rzemieślniczy Amerykański cheddar, pachnącą oliwę z oliwek, łuszczącą się sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Konfitura figowa z pieczonym czosnkiem, Grillowana Kanapka Z Serem Cheddar, oraz Starbucks Bacon & Goudan Artisan Breakfast Sandwich.

Instrukcje

1
Podgrzać prasę panini zgodnie z instrukcją producenta. Alternatywnie, podgrzać patelnię grillową lub dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PatelniaPatelnia
2
Za pomocą ząbkowanego noża przeciąć rolkę na pół poziomo.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
3
Każdą ściętą stronę rolady rozprowadzić 1 łyżką dżemu figowego, skropić dżem 1 łyżeczką oleju i doprawić solą. Ułóż kawałki Cheddar ściśle na dolnej połowie rolki, upewniając się, że ser nie zwisa po bokach rolki. Przykryj pozostałą połówkę rolki, dżem-strona w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Dżem FigowyDżem Figowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
SólSól
DżemDżem
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Umieść kanapkę w prasie panini i gotuj, aż bułka zostanie upieczona i złocisto-brązowa, a ser będzie pożądanie roztopiony, około 4 minut, w zależności od prasy. Jeśli używasz prążkowanej patelni lub patelni, umieść kanapkę na patelni i zalej ją żeliwną patelnią lub ciężkim rondlem. Gotować, aż spód jest tosty, o 2 protokół. Odwróć kanapkę nad, top go z patelni żeliwnej ponownie, i gotować, aż druga strona jest tosty i ser topi się, o 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
5
Kanapkę przeciąć na pół i podawać na gorąco.
1
Hiszpańska firma Mitica produkuje dżem figowy, który jest słodzony tylko miodem z kwiatu cytryny, co nadaje mu czysty smak. Prairie Breeze Cheddar to słodki i pikantny ser z Iowa, produkowany przez Milton Creamery z wysokiej jakości mleka sąsiednich Farm Amiszów. Każde gospodarstwo, rzemieślniczy Cheddar byłby dobrym substytutem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Dżem FigowyDżem Figowy
BryzaBryza
MiódMiód
CytrynaCytryna
MlekoMleko
2
Przedruk za zgodą Chelsea Market Cookbook: 100 przepisów z Premier Indoor Food Hall w Nowym Jorku przez Michaela Phillipsa z Rickiem Rodgersem. Prawa autorskie © 2013 Jamestown Premier Chelsea Market L. P.; Fotografia copyright © 2013 Jennifer May. Opublikowane przez Stewart, Tabori & Chang.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia10
Magazyn