Grillowany Arctic Char z sosem bazyliowym i pomidorem
Pieczony Arctic Char z sosem bazyliowym i pomidorem jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 605 kalorii, 32G białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Mieszanka mocno liści bazylii, arctic char filet, pomidor, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arctic Char I Fasolka Szparagowa Z Bazylią Vinaigrette, Polędwica Arktyczna z majonezem Bazyliowo-estragonowym, oraz Sautéed Arctic Char i sałatka z rukoli z pomidorami Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Blanszować bazylii w rondlu 1-quart wrzącej wody 15 sekund, a następnie przenieść z rowkiem łyżką do miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Wycisnąć nadmiar płynu z bazylii i przecieru w blenderze z czosnkiem, solą i 3 łyżkami oleju.
Podgrzej brojlery. Stojak liniowy małej patelni brojlerów z folią, a następnie folią olejową.
Wymieszać razem brązowy cukier i ocet, aż cukier się rozpuści, a następnie nakładać plastry pomidora na dużym talerzu i skropić mieszaniną octu. Doprawić solą.
Na patelnię kładziemy rybę, skórkę bokiem do dołu, następnie doprawiamy solą i pieprzem, skropimy pozostałą 1/2 łyżki oleju. Broil ryby o 3 cali od ciepła (bez obracania) aż po prostu gotowane przez, 6 do 8 protokół.
Na wierzch pomidorów położyć rybę, a na wierzch łyżkę sosu bazyliowego.