Grillowany ananas z kremem Mascarpone
Grillowany ananas z kremem Mascarpone to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 660 kalorii, 9g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.4 za porcję. 230 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz orzechy laskowe, miód, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany ananas z mascarpone bitą śmietaną, Klon-grillowane plastry ananasa z Mascarpone, oraz Grillowany ananas z polewą maślano-Rumową i waniliowym Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Umieść orzechy laskowe w małym rondlu na średnim ogniu i wstrząśnij patelnią, aż orzechy staną się złote i pachnące, o 3 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Wymieszać sok z cytryny, skórkę z cytryny, ser mascarpone i miód w misce, aż dobrze połączone.
Grilluj plasterki ananasa na rozgrzanym grillu, aż plasterki pokażą brązowe ślady grilla, a owoce są gorące i soczyste, około 3 minut na stronę.
Podawać 2 plastry na talerz z hojnym dollop słodzonego sera mascarpone i posypanie tosty orzechów laskowych na każdej porcji.