Grillowany Amberjack z karmelizowaną cebulą

Grillowany Amberjack z karmelizowaną cebulą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 169 kalorii, 21g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.38 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz filety z amberjacka, cebulę, sos teriyaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Amberjack z wiejskim sosem śmietanowym Dijon, Karmelizowana Cebula Grillowany Ser, oraz Karmelizowana Cebula Grillowany Ser dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/4 szklanki syropu klonowego, sos teriyaki, sok z cytryny i czosnek w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie.
Dodaj rybę. Uszczelnij worek i delikatnie wstrząśnij, aż ryba będzie dobrze pokryta. Marynować w lodówce 30 minut.
Pokryj jedną stronę 12-calowego kwadratu z wytrzymałej folii aluminiowej sprayem do gotowania.
Ułóż plastry cebuli na połowie powlekanej strony folii.
Połączyć pozostałe 2 łyżki syropu klonowego i margaryny, dobrze mieszając.
Mieszanka syropu mżawka na cebuli. Fold folii na cebuli; zaciskane krawędzie do uszczelnienia.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Umieścić opakowanie foliowe na stojaku; grill, przykryte, 20 do 25 minut lub aż cebula będzie miękka i złocisty. Odstawić i ogrzać.
Usuń rybę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Marynatę umieścić w małym rondlu, doprowadzić do wrzenia i odstawić.
Umieść rybę na stojaku; grill, przykryty, 4 do 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem, często fastrygując zarezerwowaną marynatą.
Rybę przełożyć na półmisek; wierzch równomiernie z cebulą.