Grillowanie: figi faszerowane kozim serem

Grillowanie: figi faszerowane kozim serem
Grillowanie: figi Nadziewane kozim serem to bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 5,83 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 420 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, figi, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Faszerowane figi z kozim serem, Faszerowane Figi Z Kozim Serem, oraz Kozi Ser-Pieczone Figi Nadziewane.

Instrukcje

1
Odetnij łodygę każdego fig, a następnie odetnij dwa rozcięcia od góry fig do 3/4 W Dół W wzór X, tworząc kieszeń na środku fig. Każdą figę napełniamy około 1 łyżeczką koziego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
2
Zapal jeden komin 3/4 pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Lekko posmaruj figi oliwą z oliwek i połóż na grillu. Przykryć i gotować na średnim ogniu, aż figi zmiękną i lekko brązowy, o 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Figi wyjąć na tacę, skropić octem balsamicznym i posypać rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
4
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn