Grillowane żeberka wołowe ze słodko-lepkim sosem Barbecue

Grillowane żeberka wołowe ze słodko-lepkim sosem Barbecue
Grillowane żeberka wołowe ze słodko-lepkim sosem Barbecue mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 385 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.65 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka pieprzu, czosnek w proszku, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane żeberka wołowe z dymiącym słodkim sosem Barbecue, Wicklewood ' s Gluten Free Sweet Sticky Barbecue żeberka, oraz Żeberka Dziecięce Z Sosem Słodko-Lepkim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w dużym głębokim rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż bardzo gęsty, mieszając od czasu do czasu, o 1 godzinę. Fajny SOS. (Można dokonać 1 tydzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umieść żeberka w ciężkim dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodaj seler, cebulę, marchew, liście laurowe, ziarna pieprzu i 1 łyżkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
SólSól
4
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć żeberka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, o 1 godzinę. Za pomocą szczypiec Usuń żeberka z garnka. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MięsoMięso
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
GarnekGarnek
5
Przeciąć między kośćmi poszczególne żebra. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć; przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
6
Przygotować grill (średnie ciepło).
7
Żeberka posmarować sosem. Żeberka grillować do brązowego i grubo szkliwione, od czasu do czasu obracając i fastrygowanie z większą ilością sosu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn