Grillowane Warzywne Antipasto
Grillowane warzywne Antipasto może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 116 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz ząbki czosnku, oliwę z oliwek extravirgin, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest znakomite. Spróbuj Grillowane Warzywne Antipasto, Grillowane warzywne Antipasto z Herbed Chevre i Crostini, oraz Baby Vegetable Antipasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić papryki na stojaku grill; grill 15 minut lub aż zwęglone, obracając od czasu do czasu.
Umieścić paprykę w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknąć i odstawić 15 minut. Paprykę obrać; wyrzucić nasiona i membrany. Grubo posiekać paprykę; umieścić w dużej plastikowej torbie na suwak.
Umieść cukinię i bakłażana na stojaku do grillowania; grill 10 minut, okazjonalnie obracając.
Usuń cukinię i bakłażana z grilla; odstawić 10 minut. Grubo posiekać cukinię i bakłażana; dodać do posiekanej papryki.
Natkę pietruszki połączyć z pozostałymi składnikami, mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę pietruszki na mieszaninę pieprzu. Uszczelnij torebkę; delikatnie wrzuć do płaszcza. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub przez noc.