Grillowane warzywa z plackami ziemniaczanymi

Grillowane warzywa z plackami ziemniaczanymi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.47 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 246 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, ogień pieczone pomidory i czosnek makaron sos, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grillowana polędwica z czosnkowo-Cebulkowym plackiem ziemniaczanym i sosem Béarnaise, Ciasto ziemniaczano-Rutabaga z cebulą (Neeps and Tattie Cakes), oraz Ciastka krabowe z pieczonymi warzywami i pikantnym sosem maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odgrzać placki ziemniaczane zgodnie z instrukcją przepisu na stronie
Pokrój squasha wzdłuż na 4 plastry każdy.
Posypać dynią i pieczarkami pieprzem i zalać sprayem do gotowania.
Umieść na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 3 minuty z każdej strony lub do miękkości.
Zdjąć z ognia. Posiekać dynię; odstawić.
Sos do makaronu wlać do szklanki o pojemności 2 szklanek. Przykryć i kuchenkę mikrofalową na wysokości 2 minut lub do dokładnie ogrzanego, mieszając po 1 minucie.
Na talerzach ułożyć kapsle grzybowe, a na wierzchu ułożyć placek ziemniaczany. Łyżka squash na placki ziemniaczane. Każdą z nich polać sosem makaronowym i posypać serem.