Grillowane warzywa i Ravioli

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanych warzyw i Ravioli. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, czosnek pieprz, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ułożone warzywa i Ravioli, Szwajcarski Chard i szpinak ravioli Nudi w prostym sosie pomidorowym z " wspaniałych warzyw Włoch, oraz Grillowany łosoś z sosem BBQ z czerwonego wina, masłem orzechowym i sałatką pszenną z grillowanymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stojak do grilla natryskowego z natryskiem do gotowania.
Węgle grzewcze lub grill gazowy fordirect ciepła.
Wymieszać 2 łyżki oleju, czosnek pieprz i sól.
Pędzel na ciętych stronach warzyw.
Przykryć i grillować cukinię, paprykę i cebulę, pokroić boki w dół, 10 do 12 minut, szczotkowanie od czasu do czasu mieszaniną oleju, aż będzie krucho-miękka.
Podczas gdy warzywa są grillowane, gotuj i osuszaj ravioli zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Wróć do rondla.
Cukinię pokroić w poprzek na plasterki 1/4 cala.
Pokrój paprykę w plastry. Cebulę oddzielić na kawałki. Wrzucić ravioli, warzywa, pozostałe 2 łyżki oleju, bazylii i tymianku; ciepła przez.