Grillowane warzywa i ciecierzyca z kuskusem
Grillowane warzywa i ciecierzyca z kuskusem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 13g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.7 za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz paprykę, ciecierzycę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Z Kuskusem Z Pieczonymi Warzywami I Ciecierzycą, Curry grillowane warzywa z ciecierzycą i kremową polentą, oraz Curry grillowane warzywa z ciecierzycą i kremową polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cukinię i Kabaczek pokroić wzdłuż na plastry o grubości 1/4 cala.
Miejsce cukinia, squash, papryka, i cebula na grill rack pokryte sprayem do gotowania; grill 3 minut z każdej strony lub aż dobrze rumiane.
Wyjąć warzywa na deskę do krojenia; ostudzić. Warzywa pokroić na kawałki wielkości kęsa; umieścić w dużej misce.
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu. Wmieszać kuskus i kolejne 5 składników (przez cynamon). Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 5 minut. Puch z widelcem.
Do mieszanki warzywnej dodać kuskus, pomidory i pozostałe składniki z wyjątkiem sera; dobrze wymieszać.
Każdą porcję posypać serem.