Grillowane Tacos z salsą z awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 671 kalorii. Na 6,8 USD za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok z limonki, ząbek czosnku, awokado hass, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane Tacos Z Salsą Z Awokado, Grillowane Tacos z salsą z awokado, oraz Grillowane Tacos Z Salsą Z Awokado.
Instrukcje
1
Rozgrzać patelnię grillową. Grilluj jalapeos aż do zwęglenia. Łodyga i nasiona jalapeos; drobno pokroić w kostkę 2 z nich. Cienko pokroić Pozostałe jalapeo i rezerwy na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki Warzywne
2
W rondlu podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodaj pokrojone w kostkę jalapeos i cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż złoty, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać pomidory i gotować, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki Dyni
5
Przełożyć do miski i ostudzić. Wymieszać z awokado, kolendrą i sokiem z limonki; doprawić solą i pieprzem.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Olej chorizo i grill na umiarkowanym ogniu, aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
7
Wyjąć osłonkę chorizo i pokruszyć mięso do miski. Lekko posmarować serem i grillować przez 1 minutę z każdej strony, następnie naoliwić patelnię i grillować pokrojoną cebulę aż do zwęglenia; obie przełożyć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
8
Stek naoliwić, doprawić solą i pieprzem. Grilluj na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając się raz, 8 minut dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
9
Przenieś na deskę i pozostaw na 5 minut. Cienko pokroić stek i podawać z akompaniamentami.
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.