Grillowane Tacos z krewetkami z salsą z awokado i kukurydzy

Przepis Grillowane krewetki Tacos z awokado-kukurydza Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 28g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz awokado, pomidory, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tacos z krewetkami z kukurydzą i salsą z awokado, Grillowane krewetki Tacos z salsą z awokado Mango, oraz Grillowane krewetki Tacos z Zielonym Chili awokado Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść duży pojemnik na wilgotnym ręczniku. Złóż ręcznik papierowy na cztery części i umieść go w pojemniku. Stań 1 ucho kukurydzy na ręczniku papierowym, używając łodygi jako uchwytu. Używając noża do parkowania, pokrój w dół, pozwalając ziarnom wpaść do pojemnika. Obróć kolbę i kontynuuj, aż wszystkie jądra zostaną usunięte; Odrzuć kolbę. Powtórz z pozostałą kukurydzą. Wyrzucić ręcznik papierowy.
Rozgrzać grill na zewnątrz do wysokości (około 232° do 550 ° F). Tymczasem, zebrać krewetki.
Wymieszać sok z limonki, olej, proszek chipotle, sól i kminek razem w dużej misce.
Dodaj krewetki i wrzucić do połączenia.Szaszłyk każdej krewetki przez ogon i końce głowy, pozostawiając około 1/4 cala przestrzeni między każdą krewetkę.
Przełożyć szaszłyki na blachę do pieczenia.
Umieść szaszłyki w jednej warstwie na grillu bez dotykania. Zamknij grill i gotować, aż pojawią się znaki grill na dnie, o 4 protokół. Flip szaszłyki, Zamknij grill, i gotować, aż krewetki są po prostu firma, o 1 minutę więcej.
Przełożyć szaszłyki na czystą blachę do pieczenia.
Wyjąć i wyrzucić szaszłyki, przenieść krewetki do deski do krojenia i grubo posiekać.
Umieścić w misce do serwowania.
Podawać krewetki z tortillami i salsą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.