Grillowane Tacos rybne z Vera Cruz Salsan to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 482 kalorie, 24g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 5,02 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 44 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, meksykańskie oregano, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dorsz Vera Cruz, Krewetki Vera Cruz, oraz Kukurydza Vera Cruz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać węgiel drzewny lub grill gazowy do wysokiej do bezpośredniego grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Posypać halibuta proszkiem ancho, solą i pieprzem. Grill, aż złoty kolor i zwęglone z obu stron, i tylko gotowane przez, o 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Halibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Wyjmij na deskę do krojenia i pozostaw 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
5
Używając dwóch widelców, płatki halibuta na duże kawałki wielkości kęsa i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Wlać oliwę z oliwek i sok z limonki, i wrzucić tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
7
Dodać kapustę i kolendrę i ponownie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
8
Podawaj ryby z tortillami i salsą Vera Cruz i pozwól gościom wypełnić i owinąć własne tacos.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Zęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Podgrzać węgiel drzewny lub grill gazowy do wysokiej do bezpośredniego grillowania. Pomidory i jalapenos wrzucić z kilkoma łyżkami oleju rzepakowego i doprawić solą i pieprzem. Grill zarówno do zwęglenia ze wszystkich stron i po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Wyjąć z grilla i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
11
Pomidory pokroić na połowę, usunąć nasiona i pokroić w drobną kostkę. Pokroić w kostkę jalapenos, w tym skórę i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
12
Umieścić pomidory i jalapenos w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
13
Dodaj cebulę, oliwki, kapary, oliwę z oliwek, ocet, kolendrę, oregano i sok z limonki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto Kukurydziane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
14
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.