Grillowane Tacos Grouper

Grillowane Tacos Grouper
Grillowane Tacos Grouper może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę Jalapeno, chili w proszku, muszle tostada i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Grillowany Grouper, oraz Kanapki Grillowane Grouper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć kwaśną śmietanę i 2 łyżki soku z limonki. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
2
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj kukurydzę; smażyć 3 do 4 minut lub aż kukurydza jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
4
Połącz kukurydzę, pomidor, zieloną cebulę, 1 łyżkę soku z limonki, 1 łyżkę oleju, kolendrę, pieprz jalapeo, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu w misce. Rzucaj delikatnie. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
PomidorPomidor
KukurydzaKukurydza
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Miejsce na średnim ogniu.
7
Dodaj pokrojoną cebulę; smażyć 3 do 4 minut lub aż cebula będzie chrupiąca-tender.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
8
Dodać paprykę; gotować 2 do 3 minut lub aż pieprz zmięknie. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli; przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Podgrzać muszle zgodnie z instrukcjami opakowania; utrzymywać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tostada ShellTostada Shell
10
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Połącz ryby, 1 1/2 łyżeczki oleju, 1 1/2 łyżeczki soku z limonki, chili w proszku, kminek, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu w dużej plastikowej torbie. Rzucaj delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Chili W ProszkuChili W Proszku
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KminekKminek
RybyRyby
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
12
Umieść rybę na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj od 6 do 7 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem. Ryba płatkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
13
Top każda skorupa Tostado z 1/4 szklanki rozdrobnionej sałaty. Łyżka cebuli i papryki mieszaniny równomiernie na sałacie; podzielić ryby równomiernie na mieszance cebuli i papryki. Top ryby z salsą kukurydzianą; skropić mieszanką kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SałataSałata
CebulaCebula
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
KukurydzaKukurydza
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn