Grillowane szparagi z parmezanem i pieczarkami

Grillowane szparagi z parmezanem i pieczarkami
Grillowane szparagi z parmezanem i pieczarkami to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka parmezanu, sos balsamiczny vinaigrette, liście bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone pieczarki ze szparagami i parmezanem, Szparagi Z Mieszanymi Grzybami I Świeżym Parmezanem, oraz Grillowany New York Strip Steak z pieczonym na ogniu Salsanem i grillowanymi grzybami i szparagami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. W dużym płytkim naczyniu wrzucić szparagi, grzyby i dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Warzywa umieścić w koszu grillowym (grill "wok").
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Przykryć i grillować warzywa na średnim ogniu 8 do 12 minut, wstrząsając kosz lub mieszając warzywa od czasu do czasu, aż szparagi będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Warzywa posypać bazylią i serem. Przykryć i grillować 3 do 4 minut dłużej lub do momentu, gdy ser lekko się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SerSer
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn