Grillowane szparagi z parmezanem i pieczarkami
Grillowane szparagi z parmezanem i pieczarkami to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka parmezanu, sos balsamiczny vinaigrette, liście bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone pieczarki ze szparagami i parmezanem, Szparagi Z Mieszanymi Grzybami I Świeżym Parmezanem, oraz Grillowany New York Strip Steak z pieczonym na ogniu Salsanem i grillowanymi grzybami i szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. W dużym płytkim naczyniu wrzucić szparagi, grzyby i dressing.
Warzywa umieścić w koszu grillowym (grill "wok").
Przykryć i grillować warzywa na średnim ogniu 8 do 12 minut, wstrząsając kosz lub mieszając warzywa od czasu do czasu, aż szparagi będą chrupiące-miękkie.
Warzywa posypać bazylią i serem. Przykryć i grillować 3 do 4 minut dłużej lub do momentu, gdy ser lekko się rozpuści.