Grillowane szparagi z Gremolatą migdałowo-Pietruszkową

Grillowane szparagi z Gremolatą migdałowo-Pietruszkową
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Grillowane szparagi z Gremolatą migdałowo-Pietruszkową mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, skórkę z cytryny, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kotlety z kurczaka smażone ze szparagami, dymką i natką pietruszki-estragon Gremolata, Grillowana Sałatka z kurczakiem i szparagami z Pietruszkowym Pesto, oraz Ryba Pieczona W Całości W Soli Morskiej Z Natką Pietruszki Gremolata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw ciężką patelnię ustawioną na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienki-Cienki-
2
Dodać migdały i tosty, podrzucając często, aż złoty kolor, o 5 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie drobno posiekać.
4
W małej misce połącz posiekane migdały, posiekaną natkę pietruszki, starty czosnek, skórkę z cytryny i płatki czerwonej papryki. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodać 4 łyżki oliwy z oliwek i wymieszać do połączenia. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozłóż węgle równomiernie na ruszcie węglowym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. W przypadku korzystania z grilla gazowego, rozgrzej grill do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Podczas rozgrzewania grilla szparagi umieścić w dużej misce i wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek, równomiernie polewając. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
8
Dodać szparagi do grillowania i gotować, obracając od czasu do czasu, aż dobrze zwęglone i miękkie, o 6 minut łącznie w zależności od grubości łodyg.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Szparagi przełożyć na półmisek i wyłożyć na wierzch przygotowaną gremolatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn