Grillowane Szparagi

Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Grillowane szparagi może być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 41 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka ząbka czosnku, szczypta soli, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sezam grillowane szparagi tratwy, Grillowany Jarlsberg z ogolonymi szparagami i pesto z rukoli + Zestaw z grillowanym serem gratis!, oraz Pizza z grilla z grillowanymi pomidorami, szparagami, kozim serem i migdałami Marconan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill do wysokiej temperatury.
Zerwać twarde końce szparagów. Ułóż 4 szparagi na płaskiej powierzchni. Gwint 2 (3-calowe) szaszłyki lub wykałaczki poziomo przez włócznie 1 cal z każdego końca, tworząc tratwę. Powtórz procedurę z pozostałymi szparagami.
Połączyć sos sojowy, olej, i czosnek; szczotka równomiernie na tratwach szparagów. Grill 3 minuty z każdej strony lub do chrupkiego-przetargu.
Posypać równomiernie sezamem, pieprzem i solą.