Grillowane Szparagi
Grillowane szparagi to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 41 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, nasiona sezamu, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Grillowane Szparagi, Sezam grillowane szparagi tratwy, oraz Grillowany Jarlsberg z ogolonymi szparagami i pesto z rukoli + Zestaw z grillowanym serem gratis!.
Instrukcje
Przygotować grill do wysokiej temperatury.
Zerwać twarde końce szparagów. Ułóż 4 szparagi na płaskiej powierzchni. Gwint 2 (3-calowe) szaszłyki lub wykałaczki poziomo przez włócznie 1 cal z każdego końca, tworząc tratwę. Powtórz procedurę z pozostałymi szparagami.
Połączyć sos sojowy, olej, i czosnek; szczotka równomiernie na tratwach szparagów. Grill 3 minuty z każdej strony lub do chrupkiego-przetargu.
Posypać równomiernie sezamem, pieprzem i solą.