Grillowane Szaszłyki Warzywne
Grillowane szaszłyki warzywne wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.36 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 155 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka octu balsamicznego, papryka, squash i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Grillowane Szaszłyki Warzywne, Grillowane Szaszłyki Warzywne, oraz Grillowane Szaszłyki Warzywne Halloumi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Olej i 5 kolejnych składników wymieszać w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać warzywa; wrzucić delikatnie. Przykryć i odstawić 1 godzinę, rzucając od czasu do czasu.
Warzywa odsączyć, rezerwując marynatę. Warzywa gwintowane na przemian na 5 (10-calowych) szaszłykach.
Umieść szaszłyki na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; przykryj i grilluj 12 do 14 minut lub do czasu, aż warzywa będą miękkie, obracając się raz i fastrygując zarezerwowaną marynatą.