Grillowane szaszłyki Krewetkowo-śliwkowe ze słodkim sosem Hoisin

Grillowane szaszłyki Krewetkowo-śliwkowe ze słodkim sosem Hoisin to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 24g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, imbir, sos hoisin i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane szaszłyki Curry z krewetkami z grillowaną cebulą i sosem z czerwonej papryki, Grillowane szaszłyki z krewetek z sosem ananasowym, oraz Grillowany łosoś z polewą Hoisin i smakiem Śliwkowo-imbirowym.
Instrukcje
Wrzucić krewetki, śliwki, imbir, oliwa z oliwek, sól, i pieprz w dużej misce. Nawlecz 3 krewetki i 3 sekcje śliwek na przemian na każdy z 4 (10-calowych) szaszłyków.
Łyżka 1/2 Puchar słodki sos Hoisin do filiżanki; miejsce pozostały sos w misce do serwowania.
Kebaby umieścić na ruszcie z grilla pokrytym sprayem do gotowania; gotować przez 4 minuty. Kebaby obrócić i posmarować sosem ok. 1/4 szklanki. Gotować 4 protokół. Obrócić kebaby; pędzel z około 1/4 szklanki sosu. Gotować 2 protokół, obracając raz.
Podawać pozostałe 1/2 szklanki sosu jako sos do zanurzania.
W razie potrzeby udekorować cebulą i limonką.
Łącznie zawiera słodki sos Hoisin.