Grillowane Steki Z Tuńczyka Z Salsą Winogronową I Kaparową

Przepis grillowane steki z tuńczyka z winogronami i Kaparem salsan jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 17,84 zł / porcja, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 843 kalorie, 108g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 32 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka soli i pieprzu, kapary, kapary i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest świetne. Grillowane steki Rib-Eye z Kaparem i salsą z bułki tartej, Grillowane Steki Z Tuńczyka Z Salsą Mango, oraz Grillowane steki z tuńczyka z salsą pomidorową Tabasco są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
W misce wymieszać winogrona, kapary, szalotkę, natkę pietruszki i oliwę z oliwek; doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić.
Steki z tuńczyka ułożyć na talerzu i posmarować sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Gotować steki z tuńczyka na rozgrzanym grillu, aż gotowane do pożądanego stopnia doneness, 2 do 3 minut na stronie średnio rzadkie.
Podawać z salsą z winogron i kaparów.